Linkpagina beheer

Er is een kans dat u reeds op een bestaande website eens een dochterpagina heeft samengesteld. Maar zou u graag zelf een startpagina website willen. Deze mogelijkheid is er ook voor u. Zelfs indien u nauwelijks technische kennis heeft. U kunt dit met een startpagina script doen. Via de link naar de pagina Aanmelden startpagina komt u aan meer informatie. Wat u nodig heeft is een startpagina script. Vaak is zo een script prima betaalbaar. Er is een beheeromgeving waarmee u links aan de startpagina’s toevoegt.

U kunt gebruikersregistratie open zetten, zodat derden een dochterpagina aan kunnen maken. Dat doet u heel eenvoudig met een simpele instelling. Heeft u het open gezet, dan kan een bezoeker via een registratieformulier zijn eigen gebruikersaccount aanmaken. Via een eigen account kan een gebruiker inloggen en zijn startpagina’s wijzigen.

Ook kan men een betaalde link toevoegen aan uw website. Plaatsing wordt direct na de betaling gedaan. Een eigen startpagina maken is dan niet meer nodig. Men kan kiezen tussen een link toevoegen aan de homepage of aan een gewone dochterpagina. Er kunnen verschillende prijzen hiervoor worden ingesteld. Wilt u geen startpagina aanmaken, maar slechts een link toevoegen dan is dit een prima keuze.

Het plaatsen van ander soort componenten op uw dochterpagina kan ook. Een mogelijkheid is bijvoorbeeld het inlezen en weergeven van het meest recente nieuws. RSS feeds van verschillende websites tonen is geen enkel probleem. Zo voegt u op verschillende wijzen weer extra waarde toe aan uw startpagina. Startpagina’s op uw website krijgen hun eigen subdomein toegewezen. Met dat subdomein is een dochterpagina snel te bereiken. Alle dochterpagina’s worden in een lijst opgenomen. Zodat de zoekmachines de dochterpagina’s zullen vinden en indexeren.