Linkpagina beheer

Is een startpagina website hebben iets dat u interessant vindt? Een eigen startpagina website beginnen is niet zo lastig. Wat ervoor nodig is, is een startpagina script. Vaak kunt u het script door de aanbieder op uw webhosting pakket laten installeren. Mocht u het toch liever zelf installeren, dan is dat niet lastig. Meestal is er documentatie voor beschikbaar.

Met uw account heeft u de rechten om de website volledig te veranderen. Indien gewenst dan kan een bezoeker zich aanmelden voor het beheer van een eigen startpagina. Het beheer van een eigen startpagina is met een account gemakkelijk te doen. Afzonderlijk zijn de kleuren en de stijl van de dochterpagina’s aan te passen. Op de pagina Startpagina script vindt u meer informatie over het script. Via de link op die website schaft u een betaalbaar startpaginascript aan. U kunt met het script diverse widgets op uw dochterpagina’s plaatsen.

Een installatie script maakt uw startpagina website helemaal gebruiksklaar. Het installatiescript kunt u starten na het overzetten van de bestanden naar de server. De installatie script maakt onder andere een beheerdersaccount aan voor u. Bij een nieuwe startpagina kan men een subdomein kiezen. Bezoekt men dat specifieke subdomein, dan komt de startpagina tevoorschijn. Op deze manier heeft iedere dochterpagina een eigen subdomein.