Je favoriete websites op een rij

Wilt u een startpagina website bouwen, dan is dat met de juiste software mogelijk. Verder in dit artikel is een link te vinden naar een pagina waarop meer informatie over deze tool staat. Uw eigen startpagina website kunt u eenvoudig beheren met het meegeleverde beheerpaneel. Men kan zich via uw website aanmelden voor een account. Een eigen startpagina kan worden samengesteld met behulp van een eigen account.

Kunt u een dergelijk script wel gebruiken? Dan kunt u de pagina eigen startpagina samenstellen eens bekijken. Een link naar de aanbieder van dit uiterst nuttige script is daar ook te vinden. Op die website is het mogelijk om het script betaalbaar aan te schaffen. Instructies voor bij het gebruik van dit nuttige script kunt u tevens op de website vinden. Ondersteuning voor het gebruik van dit handige script is eveneens eenvoudig aan te vragen. Een eigen startpagina kan volledig worden ingericht door een beheerder.

Ze kunnen rubrieken plaatsen waarbinnen zij de links naar hun favoriete sites kunnen aanmaken. De kleuren van hun startpagina kunnen ze volledig naar wens inrichten. Daarbij is het mogelijk een leuk zakcentje te verdienen met uw eigen startpagina website. De files van het script zijn eenvoudig op uw webhostingpakket te plaatsen. Het installatieproces kan direct na het overzetten van de files geactiveerd worden. U kunt tijdens de installatie de gegevens van de website invullen, waarna de instellingen automatisch worden opgeslagen. U kunt bijvoorbeeld een passende titel bedenken voor uw website. Tijdens de installatie vult u ook de gegevens in die voor de zoekmachines noodzakelijk zijn.

Links verkopen via de website gaat uiterst makkelijk. Met uw website haalt u technieken in huis om heel eenvoudig te koppelen met diverse betaalsystemen. Een aangemelde link wordt meteen geplaatst na de betaling. Verschillende bedragen zijn er te rekenen voor een backlink op de voorpagina en een link op een normale startpagina.