Je Eigen Advertentie Site

Zou u graag een eigen marktplaats beginnen? Ook wanneer u geen verstand van de techniek heeft, is dat mogelijk. U voert dan aanpassingen aan uw marktplaats website door via een afzonderlijk beheerpaneel. Het is zo heel makkelijk om een kleur of rubriek te wijzigen. Dit is zo in elkaar gezet dat u de instellingen kunt veranderen, zonder dat u diepgaande kennis over de achterliggende techniek hoeft te hebben. Via het marktplaats CMS voert u een wijziging eenvoudig door. Het generen van inkomsten is een bijkomende mogelijkheid van het script. Denk aan rubrieken waarvoor men bij de plaatsing moet betalen. Het toevoegen van een telefoonnummer bij een advertentie daar kunt u ook geld voor vragen. Verschillende tarieven zijn voor de afzonderlijke opties te rekenen.

Een overzicht van de kosten wordt na het plaatsen van een advertentie weergegeven. Via de website kan de adverteerder daarna eenvoudig een betaling verrichten. Zou u ook zo een script willen waarmee u geld kunt verdienen? Neem dan ook eens Marktplaats script kopen door. Een dergelijk marktplaats script is niet duur. Via een installatiescript installeert u het script in enkele eenvoudige stappen. De databasetabellen die nodig zijn worden automatisch aangemaakt. Daarnaast is de aanmaak van een beheerdersaccount iets dat het script voor u doet. Na de installatie past u het systeem vrij makkelijk aan via het beheerpaneel.

Bij een advertentie kunnen een aantal foto’s worden geplaatst.Het aantal foto’s dat maximaal per advertentie mag worden toegevoegd, stelt u via het beheerpaneel gemakkelijk in. U kunt de instelling aanpassen naargelang de hoeveelheid beschikbare schijfruimte afneemt of toeneemt. Bezoekers kunnen via uw advertentie website heel makkelijk een account aanmaken. Hiervoor wordt een aanmeldformulier op uw marktplaats website weergegeven. Met het account kan een gebruiker inloggen en zijn advertenties beheren. Een reactie op een advertentie kan men heel eenvoudig versturen via een formulier dat bij iedere advertentie wordt getoond. Via een apart formulier kan men verdachte advertenties bij u melden.