Gemakkelijk een moderne portaalsite bouwen

Er zijn verschillende wegen voor het opbouwen van een passief inkomen. Een online inkomen kan met een eigen website worden gerealiseerd. Het hebben van bezoekers is daarbij uiterst belangrijk. Daarvoor zult u een hoge positie moeten hebben in de zoekresultaten van Google. Het is daarbij interessant om linkjes naar uw eigen website te hebben. Een manier om backlinks te scoren is het aanmaken van een eigen startpagina.

Meer informatie over off-page SEO kunt u via het artikel aanmelden startpagina vinden. Via dat artikel vindt u een link waarmee u een startpagina script kunt downloaden. Het script is voorzien van een apart installatieprogramma. Via een daarvoor bedoeld registratieformulier kan een eigenaar van een nieuwe startpagina zich heel makkelijk aanmelden.

Het is mogelijk om links aan uw bezoekers te verkopen. Voor een backlink op een voorpagina kunt u een ander bedrag vragen dan voor een link op een gewone startpagina. Op het moment dat een link succesvol is aangemeld, kan er een factuur voor de klant worden gegenereerd. U kunt de adresgegevens en de BTW-gegevens invullen van uw bedrijf, welke bovenaan iedere factuur zullen worden weergegeven. Nadat de klant heeft betaald, ontvangt hij de factuur per e-mail.

Het is tevens een mogelijkheid om aan affiliate marketing te doen, met behulp van affiliate links. U genereert bij affiliate marketing inkomsten per sale. Dit is ook bij een affiliate webshop het geval. Wanneer u zich met linkbuilding bezighoudt, dan passen startpagina’s zeker binnen uw strategie.

Op de startpagina website is een overzicht aanwezig van alle startpagina’s. Via dit overzicht kan snel naar een bepaalde startpagina genavigeerd worden. De links gaan alleen over een bepaald onderwerp. De backlinks helpen de positie in de zoekmachines van de vermelde websites omhoog. U kunt meer bezoekers en daardoor meer inkomsten met uw website genereren.

De startpagina website bevat een aanmeldformulier waarmee nieuwe paginabeheerders zich kunnen registreren voor het aanmaken en het bewerken van een eigen startpagina. De meta gegevens voor Google kunnen per specifieke rubriek worden ingevoerd. Hiermee worden aan de rubriek gekoppelde keywords en een beschrijving bedoeld. U kunt per rubriek ook de kleuren wijzigen. Dit is interessant om de aandacht naar een specifieke categorie toe te trekken.