Eigen startpagina online zetten

Wilt u uw eigen startpagina website bouwen? Natuurlijk kunt u een script laten bouwen door een programmeur. Maar vraag uzelf af of dit gewenst is. U kunt sneller aan de slag als u gebruikmaakt van een kant-en-klaar startpagina script. U kunt een dergelijk script het beste zien als een speciaal type CMS systeem.

Na het overzetten van het script naar uw webruimte kunt u de installatie uitvoeren. Na een succesvolle installatie kunt u de website vullen met uw eigen startpagina’s. Met een account dat men via uw website kan aanmaken wordt het mogelijk om zelf startpagina’s ana te maken en te beheren. Mensen kunnen links op uw startpagina website kopen en op deze manier kunt u geld verdienen. Er zullen regelmatig mensen zijn die willen betalen voor een goede link.

Dit wordt vaak geregeld zonder uw tussenkomst. Het controleren van de betaling neemt de script zelf voor zijn rekening. Het script zal de link direct aan de website toevoegen wanneer de betaling zonder problemen verlopen is. Welk bedrag er voor de plaatsing van een link moet worden gerekend stelt u eenvoudig in. Voor een homepage link kunt u meer geld vragen dan voor een link vanaf een reguliere dochterpagina. Dit omdat een homepage link als waardevoller wordt gezien. We willen u graag wijzen op het artikel Een eigen startpagina online zetten als u behoefte heeft aan meer informatie. Het artikel verwijst zelf ook weer naar interessante informatie rondom dit onderwerp. Om het startpagina script te kunnen gebruiken zijn ook webruimte en een leuke domeinnaam noodzakelijk. Heeft u dit ook geregeld, dan kunt u beginnen met de installatie van het script.

De benodigde tabellen in de database worden door het installatiescript aangemaakt. U hoeft dus niet zelf de tabellen aan te maken. Daarmee neemt het script het gedeelte dat vaak als lastig wordt ervaren voor zijn rekening. Bezoekers hebben de mogelijkheid zich aan te melden als paginabeheerder. Hiervoor is een account aan te maken via een aanmeldformulier op uw site.