Eigen startpagina online zetten

Het kan zijn dat u op de website van iemand anders al een startpagina heeft. Maar zou u graag zelf een startpagina website willen. Vanzelfsprekend is dat mogelijk. Zelfs op het moment dat u weinig technische kennis heeft. Wat u nodig heeft is een PHP script dat u daarbij ondersteunt. Meer informatie is op te vragen via Eigen startpagina. Men gebruikt de programmeertaal PHP voor het maken van zo een script. Vaak is zo een script prima betaalbaar. Er is een beheerpaneel waarmee u links aan de startpagina’s toevoegt.

U kunt de website zo instellen dat het zelf aanmaken van een startpagina voor bezoekers mogelijk is. De optie voor bezoekers om zich aan te melden kunt u op elk tijdstip aan en uit zetten. Staat gebruikersregistratie aan dan kan de bezoeker via een formulier zich aanmelden. Via het account dat wordt aangemaakt kan iemand inloggen en startpagina’s aanmaken.

Tevens kan men een betaalde link toevoegen in het geval dat men dat wil. Plaatsing wordt direct na de betaling gedaan. Een eigen startpagina maken is dan niet meer nodig. De link kan worden toegevoegd aan een startpagina die reeds bestaat of aan de voorpagina van uw website. Hiervoor zijn eenvoudig afzonderlijke tarieven te hanteren. Wilt u geen startpagina aanmaken, maar slechts een link toevoegen dan is dit een prima keuze.

Het plaatsen van ander soort componenten op uw dochterpagina kan ook. Een mogelijkheid is bijvoorbeeld het inlezen en weergeven van het meest recente nieuws. U kunt informatieve teksten plaatsen op uw startpagina wanneer u dat wilt. Naast een lijst van links kunt u zo ook andere informatie weergeven. Bij het aanmaken van een startpagina kan een subdomein worden gekozen. Via dit subdomein kan een bezoeker snel navigeren naar een specifieke dochterpagina. Alle dochterpagina’s worden in een lijst opgenomen. Zodat de zoekmachines de dochterpagina’s zullen vinden en indexeren.