Eigen startpagina online zetten

Een startpaginascript is een speciaal exemplaar van een CMS pakket. Soms is een script verouderd en moet de oude website in een nieuw script worden ingeladen. De website is ingedeeld in startpagina’s die individueel een eigen thema hebben. Het is de website startpagina.nl die ermee begon. Veel websites hebben die typische opmaak overgenomen. Meestal mag u een subdomein voor uw nieuwe startpagina kiezen. Het subdomein moet wel nog vrij zijn.

Goede tips voor het maken van een nieuwe startpagina kunt u ook in vinden. Via het registratieformulier is heel eenvoudig een gebruikersaccount te creëren. Het aanmaken van een nieuwe startpagina kan na inloggen in de beheeromgeving. De meeste scripts voor eigen startpagina website zullen in PHP gemaakt zijn. Houd er rekening mee dat veel scripts een database nodig hebben. Een startpagina script dient u op uw webhostingpakket te installeren. De bouwer kan u eventueel ondersteuning aanbieden bij het script. Het script kan worden ingezet voor het genereren van online inkomsten. U kunt met het script inkomsten genereren met het verkopen van links. Het startpaginascript kan zelf controleren of betaling gelukt is. In dat geval wordt de link geplaatst. Natuurlijk is het wel belang dat u voldoende bezoekers heeft.

U dient bij het bouwen van een goede startpagina verschillende aspecten in de gaten te houden. Focust u zich op de bezoekers in plaats van de zoekmachines. Als een bezoeker graag op uw website komt, dan zullen de zoekmachines uw website automatisch interessant gaan vinden. Startpagina’s zijn nu eenmaal typisch Nederlands. Dit komt omdat de persoon die ermee begon ook een Nederlandse website aan het bouwen was, namelijk startpagina.nl