Eigen startpagina online zetten

Gaat u aan de slag met een eigen startpagina website? Zelf een script ontwikkelen is mogelijk maar hoeft niet de beste optie te zijn. Een tool waarmee u niet zelf hoeft te programmeren is het startpagina script. Een startpagina script is een speciale vorm van een CMS pakket. U maakt met dit CMS script geen gewone site.

De installatie vindt plaats op uw webhostingpakket. Vervolgens kunt u deze website vullen met uw eigen startpagina’s. Ook is het voor bezoekers mogelijk zelf een startpagina op uw website aan te maken. De automatische verkoop van links is het stokpaardje van menig startpaginascript. Is uw website interessant voor linkplaatsing, dan kunt u er al snel een leuk bedrag mee verdienen.

Dit gebeurt zonder uw tussenkomst. Is de betaling succesvol verlopen, dan kan het script hierop reageren. Is de betaling zonder problemen verlopen, dan wordt de link direct zichtbaar op de startpagina website. Welk bedrag u voor een link vraagt kunt u eenvoudig instellen. Voor een homepage link kunt u meer vragen dan voor een reguliere link op een gewone dochterpagina. Het artikel Aanmelden startpagina is interessant als u er graag meer over leest. Verder zult u op de website een verwijzing vinden naar een modern en betaalbaar startpagina script. Wat u naast een script nodig heeft is een leuke domeinnaam en webhosting.

Het script zal zelf de benodigde tabellen in de database aanmaken. De installatie kan ook door de aanbieder worden gedaan. Zo wordt het ook voor u mogelijk om een eigen startpagina website te runnen. Gebruikers kunnen paginabeheerder worden door een account op uw website aan te maken.