Eigen marktplaats maken

U kunt extra geld online verdienen met behulp van een eigen advertentiewebsite. U kunt heel snel uw eigen marktplaats website opzetten met behulp van een bestaand advertentie script. Een dergelijk script is heel makkelijk aan te schaffen via de website van de aanbieder. Neem eigen marktplaats door wanneer u daar wel oor naar heeft. Een eigen marktplaats beginnen kan op deze manier ook goed wanneer u geen enkele technische kennis heeft.

Per categorie kunnen de meta keywords en de meta beschrijving voor de zoekmachines ingevuld worden. Voor de verschillende categorieën die onderdeel zijn van uw marktplaats website kunt u zo een goede positie halen in de zoekresultaten van Google. Ook het overzicht met de advertenties kunt u zo eenvoudig in een bepaalde vormgeving gieten. Tussen de advertenties door kunt u zo banners plaatsen.

Het maximaal aantal foto’s per advertentie kan ook gemakkelijk via diezelfde beheeromgeving ingesteld worden. U kunt zo het maximum aantal foto’s per advertentie afstemmen op de beschikbare ruimte op de webserver. Of er ingelogd dient te zijn voor het reageren op een advertentie, kunt u ook via de beheeromgeving heel eenvoudig instellen.

Er is constant een gedeelte in beeld met de laatst bekeken advertenties. Men kan met behulp hiervan snel navigeren naar de advertenties die als laatst zijn bekeken. Er kunnen een telefoonnummer en een website link getoond worden bij een advertentie. Verder kan men reageren op een advertentie via een speciaal formulier om een reactie in te sturen. Er zijn dus genoeg manieren om een reactie op een advertentie in te sturen.