Eenvoudig een webshop starten

Ziet u wat in de mogelijkheid om via een webwinkel online uw producten te verkopen? Er bestaan PHP scripts om uw eigen webshop te beginnen. Een webwinkel beginnen kan eenvoudiger zijn als u een kant en klaar webwinkel script gebruikt. Op de pagina php webshop vindt u meer informatie over een kant en klare PHP webwinkel. De links kunnen worden gebruikt om te navigeren naar de site van de aanbieder van het PHP script. Er worden een aantal bekende betaalproviders ondersteund in het PHP script. Een betaalprovider maakt het mogelijk dat klanten online betalingen via uw webshop kunnen doen.

U hoeft niets van de techniek te weten om het script te kunnen gebruiken. Het beheerpaneel is eenvoudig te gebruiken, ook zonder technische kennis. U kunt het beheerpaneel heel gemakkelijk bereiken met uw browser. Inloggen kan vervolgens met behulp met het inlogformulier. Wanneer u ingelogd bent, kunt u gemakkelijk iets aan uw webshop wijzigen. Het inlogformulier bevat een knop waarmee u instructies voor wachtwoordherstel kunt aanvragen.

Er kan verder gebruikgemaakt worden van een affiliate feed. Er worden dan producten van derden getoond. Uw PHP webshop kan op deze manier ook worden gebruikt voor het genereren van extra affiliate inkomsten.

U kunt uw webshop op verschillende talen instellen. Engels en Nederlands zijn als hoofdtaal in te stellen via de beheeromgeving. U kunt het webshop script heel makkelijk laten aanpassen. Voor enkele tientjes heeft u het script al in huis.