Eenvoudig een eigen portaalwebsite realiseren

Lijkt het beginnen van een eigen startpagina website u wel wat? Graag adviseer ik u over een PHP script waarmee een startpagina website eenvoudig te bouwen is. Het is niet noodzakelijk om een heel nieuw script te laten bouwen hiervoor. Graag vertel ik u verderop meer over het PHP script.

U kunt uw website met behulp van startpagina websites hoger in de zoekmachines krijgen. Een dergelijke website is opgesplitst in verschillende startpagina’s. Een individuele startpagina omhelst vaak een bepaald onderwerp en is daarbij vaak opgedeeld in verschillende rubrieken. Op verschillende Nederlandstalige sites kunt u kosteloos een eigen startpagina samenstellen.

De site aanpassen kan heel makkelijk met de beheeromgeving die is bijgevoegd. Heel eenvoudig kan de kleurstelling van de site worden aangepast met de beheeromgeving. Ook zijn er banners toe te voegen aan uw website via de beheeromgeving. Op adsense website staat veel informatie over het realiseren van een startpagina website met behulp van een daarvoor bedoeld PHP script.

Per link op uw website wordt bijgehouden hoe vaak erop is geklikt. U kunt per website dus zien hoe goed deze wordt bezocht. U kunt van iedere rubriek op de dochterpagina’s de positie bepalen.

Zou u graag uw eigen startpagina website opzetten? Er is een handig script verkrijgbaar waarmee u zonder verstand van de techniek zelf een startpagina website kunt maken. Het is niet noodzakelijk om zelf een script hiervoor te laten bouwen. Met een reeds bestaand script kan dat namelijk heel makkelijk. Met behulp van startpagina websites is een betere waardering te verkrijgen. Een startpagina website wordt in verschillende dochterpagina’s ingedeeld. U kunt meerdere rubrieken toevoegen aan een startpagina waarbij iedere rubriek een deelthema omvat. Op een bestaande website is het mogelijk om een eigen startpagina te maken.