Een uitgebreide portaalwebsite beheren

Het zal met behulp van een startpagina website heel eenvoudig zijn om een overzicht te maken van websites die u leuk vindt. Een dergelijke website kan met behulp van een script snel in elkaar gezet worden. Het zelf bouwen van een script daarvoor is in geen enkel geval nodig. Wij raden aan om een reeds bestaand script hiervoor te gebruiken.

Bij het script is een beheeromgeving toegevoegd waarmee u wijzigingen aan de website kunt doen. U kunt op hoe maak je een startpagina meer lezen over een dergelijk script. In dat artikel vindt u een interessant PHP script. Het script heeft heel veel mogelijkheden voor het beheer van een eigen startpagina website. Er zijn al een aantal klanten die met veel plezier gebruik maken van het script. Het gaat eigenlijk om een catalogus waarbinnen een groot aantal websites vermeld staan. Houdt u zich met SEO bezig, dan is het zeker de moeite waard om uw eigen startpagina website te bouwen. U kunt heel makkelijk extra geld verdienen met startpagina websites.

Via het beheerpaneel zijn de kleuren voor de individuele rubrieken aan te passen. Met bepaalde rubrieken kunt u dan de focus ernaartoe halen. U kunt vaste rubrieken aan de website toevoegen. Op iedere dochterpagina is een dergelijke categorie zichtbaar. U kunt bijvoorbeeld affiliate banners plaatsen in een vaste rubriek. U kunt daarmee een aanbieding weergeven waaraan u zelf ook een percentage kan verdienen.