Een uitgebreide portaal website runnen

Aan deze dochterpagina’s kunt u rubrieken toevoegen. Het is binnen elke rubriek mogelijk om een aantal links te plaatsen. U kunt verder widgets aan een dochterpagina toevoegen.

U zult PHP code nodig hebben voor zo een startpagina website. U kunt zelf natuurlijk deze PHP code schrijven. Ook is een bestaand script hiervoor aanschaffen een mogelijkheid. Via de links op startpaginascript kunt u bij de website komen van de aanbieder van zo een script. U kunt via de website van de aanbieder zo een script gemakkelijk aanschaffen. Het script is voorzien van een uitgebreid beheerpaneel.

Het script is voorzien van een batch proces waarmee dode links worden gecontroleerd. U kunt iedere dag een mail ontvangen waarmee u dode links kunt zien. U kunt zo weten welke backlinks er gebroken zijn. Op deze wijze houdt u de website schoon van dode links. Op deze wijze kunnen paginabeheerders zich gemakkelijk aanmelden op de startpagina website.

U kunt verder verschillende widgets plaatsen op de dochterpagina’s van uw website. Het is verder mogelijk om het laatste nieuws aan een dochterpagina toe te voegen. Tevens kunt u een weerkaart plaatsen op een dochterpagina. Het is prima mogelijk om extra inkomsten met een startpagina website te genereren. U kunt heel gemakkelijk met het verkopen van links geld verdienen. Ook kunnen er banners aan de startpagina website toegevoegd worden.

Een beheerder kan met behulp van een eigen account 1 of meer startpagina’s toevoegen aan de website. U kunt per thema een startpagina samenstellen. U kunt zo ook links plaatsen op iedere dochterpagina die ook daadwerkelijk relevant zijn.