Een uitgebreide advertentiewebsite runnen

Met een eigen advertentiewebsite kunt u vrij eenvoudig extra inkomen genereren. U kunt diverse categorieën toevoegen aan de website, waarbinnen de advertenties vervolgens kunnen worden geplaatst door de adverteerders. Op de voorpagina wordt een overzicht getoond van de nieuwste advertenties. Daarbij kunt u de indeling van het overzicht zelf bepalen.

Een eigen advertentie website biedt ook de mogelijkheid om inkomsten te genereren. Het is vrij gemakkelijk om 1 of meerdere affiliate banners te plaatsen. Elke keer wanneer een product wordt verkocht, ontvangt u een commissie. Ook bestaat er de mogelijkheid om feeds in te lezen en de producten toe te voegen aan uw marktplaats. Daarbij bestaat er de mogelijkheid om een affiliate link toe te voegen bij de advertentie.

Via marktplaats script kopen kunt u meer informatie vinden over een script waarmee een eigen marktplaats eenvoudig te realiseren is. Uw advertentie website zal een pagina bevatten voor het registreren van gebruikers. Een beheerder kan per advertentie diverse foto’s toevoegen. Om hoeveel foto’s het maximaal gaat, kan worden ingesteld via het beheergedeelte van de website.

U kunt per categorie de relevante meta tags opgeven. Zo kunt u per rubriek de zoekwoorden en een beschrijving invullen. U vergroot daarmee de vindbaarheid van de website.

De beheeromgeving bevat schermen om de kleuren van de website aan te passen. Op deze wijze kunt u een advertentie website maken die uniek oogt. Het is niet lastig om het script te installeren. Er wordt een apart installatieprogramma meegeleverd waarmee u in 3 eenvoudige stappen het marktplaats script kunt installeren.

De algemene gegevens voor uw website kunnen worden ingevoerd in het eerste scherm van het installatieprogramma. Het 2e scherm kan worden gebruikt voor het invullen van de gegevens van de database verbinding. U kunt in het 3e dialoogvenster een username en een password invullen. Uw eigen marktplaats website kan met behulp van een beheerpaneel worden aangepast.