Een startpagina online zetten

Vanzelfsprekend kunt ook u de trotse bezitter van een startpagina website worden. Zelf een script programmeren is mogelijk maar zal wel wat tijd kosten. Met een bestaand startpagina script kunt u echter direct aan de slag. Het gaat daarbij niet om het bouwen van een gewone website, maar om het bouwen van een startpagina website.

Na het overzetten van het script naar uw webruimte kunt u de installatie uitvoeren. Is de installatie gelukt, dan kunt u beginnen met het aanmaken van dochterpagina’s en het plaatsen van content. Met een account dat men via uw website kan aanmaken wordt het mogelijk om zelf startpagina’s ana te maken en te beheren. Mensen kunnen links op uw startpagina website kopen en op deze manier kunt u geld verdienen. Het is één van de vele manieren waarmee u online voor een extra inkomen kunt zorgen.

Hierbij hoeft u zelden iets handmatig te doen als beheerder zijnde. Of de betaling gelukt is kan het script zelf controleren. De link wordt direct getoond op het moment dat de betaling is gelukt. Welk bedrag er voor de plaatsing van een link moet worden gerekend stelt u eenvoudig in. Voor een homepage link kunt u meer geld vragen dan voor een link vanaf een reguliere dochterpagina. Dit omdat een homepage link als waardevoller wordt gezien. Wilt u meer over een dergelijk script lezen, dan is het artikel Linkpagina beheer een goed startpunt. Het artikel verwijst zelf ook weer naar interessante informatie rondom dit onderwerp. Wilt u gebruik maken van een dergelijk script, dan heeft u ook een webhosting pakket en een domeinnaam nodig. Zodra u dit ook heeft kan het script worden geïnstalleerd op het webhosting pakket.

Het installatiescript verzorgt het aanmaken van de tabellen in de database. De database tabellen hoeft u dus niet handmatig aan te maken. Dit vergemakkelijkt het installeren en gebruiksklaar maken van het script. Bezoekers hebben de mogelijkheid zich aan te melden als paginabeheerder. Hiervoor is een account aan te maken via een aanmeldformulier op uw site.