Een responsive advertentie site bouwen

Zelf een advertentiewebsite bouwen is goed mogelijk met een PHP script. U kunt een beheerpaneel bij het script vinden waarvan uit advertenties kunnen worden geplaatst en gewijzigd. Het scherm wordt gebruikt voor het plaatsen van een advertentie. Na het aanmaken van een advertentie kan een advertentie worden gewijzigd of verwijderd.

Wilt u meer over dit script weten, dan kunt u het artikel marktplaats script kopen doornemen. Een verwijzing naar het script zelf vindt u uiteraard ook op die pagina. U kunt het script via de link ook heel makkelijk downloaden. De bestanden kunt u simpelweg op de webserver plaatsen. Er kan met het installatieproces worden begonnen nadat u de bestanden heeft neergezet. Het installatieproces geeft u de mogelijkheid om de belangrijkste gegevens rondom uw website in te voeren.

U kunt meer informatie over het script vinden op de website. U kunt er alles lezen over de werking van het advertentiescript. U kunt heel makkelijk gebruikmaken van het script, ook wanneer u niets over het script weet. Het script is uitstekend inzetbaar voor het genereren van extra inkomen.

Indien gewenst kunt u ook hosting bij het script afsluiten. Daar is een SSL certificaat bij inbegrepen, zodat uw script ook over een veilige verbinding verloopt. Per advertentie kunnen een website en een telefoonnummer worden vermeld. U kunt voor de diverse opties verschillende bedragen rekenen. Voor het ontvangen van betalingen zijn er diverse betaal providers in te zetten.