Een professionele advertentiewebsite maken

U kunt met behulp van een eigen advertentie website relatief eenvoudig geld verdienen. Een optie is het plaatsen van affiliate banners op uw marktplaats website. U kunt tevens betaalde rubrieken aanmaken op uw advertentie website.
Ten derde kunt u de mogelijkheid aanbieden om topadvertenties te plaatsen. U kunt een kant en klaar script gebruiken om een eigen marktplaats te bouwen. Een bestaand script waarmee het gemakkelijk kan, wordt beschreven op de pagina advertentie website maken. U kunt middels het beheerpaneel eenvoudig de benodigde beheerderstaken uitvoeren.

Over de techniek hoeft u niets te weten. Het beheerpaneel kan bijvoorbeeld worden ingezet voor het aanpassen van het kleurschema van uw marktplaats website. En kunt u de bovengenoemde banners via het beheerpaneel ook heel gemakkelijk toevoegen. Het zal ontwikkeltijd schelen wanneer u een reeds bestaand marktplaats script koopt. Het zal doorgaans lastig zijn om een nieuw script te laten ontwikkelen voor hetzelfde bedrag. Extra functionaliteit kan met behulp van PHP relatief snel worden toegevoegd.

De 4 laatst bezochte advertenties blijven in beeld staan zodat een bezoeker vrij eenvoudig terug kan bladeren. Een bezoeker kan ook heel eenvoudig zoeken op de advertentiewebsite. Een bezoeker kan zich heel gemakkelijk op de advertentie website registreren. Na het invullen van het registratieformulier zal een nieuw account voor de adverteerder aan de website worden toegevoegd. Dit account kan worden gebruikt om nieuwe advertenties aan te maken.

Er kan van een reactieformulier gebruik worden gemaakt om een reactie te versturen naar een adverteerder. Vanuit een willekeurige advertentie kunt u dit reactieformulier gemakkelijk tevoorschijn halen. Het script zal trachten zoveel mogelijk spam tegen te houden. Met de grote hoeveelheid spam is dit vandaag de dag wel een noodzakelijkheid. U kunt met behulp van een eigen advertentie website relatief eenvoudig geld verdienen. Over de techniek hoeft u niets te weten.