Een nieuwe startpagina website vormgeven

Wilt u dat uw website een betere vindbaarheid krijgt, dan kunt u backlinks plaatsen op startpagina websites. U vergroot de vindbaarheid van uw website met zogeheten inbound links. Het plaatsen van externe links wordt ook wel off-page SEO genoemd. Zelf een startpagina website beheren is geen enkel probleem.

De website instellingen kunt u vrij eenvoudig gebruiken met behulp van de beheeromgeving. De kleurstelling van uw website past u heel eenvoudig aan. Individuele beheerders kunnen de instellingen van hun eigen dochterpagina wijzigen. Per onderwerp kunt u gemakkelijk een eigen startpagina in elkaar zetten.

Het aanmaken van losse mappen is niet mogelijk. Het is naast links ook mogelijk om teksten aan een startpagina toe te voegen.

Aan het aantal links dat aan een startpagina kan worden toegevoegd, zit geen enkele beperking. In het script staat geen beperking op het aantal startpagina’s ingesteld. Er kan per startpagina een eigen titel en subdomein toegevoegd worden.

U kunt met behulp van de backlink op de pagina Eigen startpagina maken de website bereiken van de bouwer van het PHP script. Door de backlink in het artikel te volgen komt u op de pagina van de aanbieder van het script. Voor slechts enkele tientjes heeft u het script in huis.

Wanneer u het script aanschaft is het niet meer nodig om zelf een script te laten bouwen. Dit betekent dat u direct met uw linkbuilding werkzaamheden kunt beginnen. Het is niet nodig om eerst een PHP script te bouwen. Een programmeur zal over het algemeen niet voor hetzelfde bedrag een script kunnen aanbieden.

Het is niet moeilijk voor een nieuwe beheerder om zichzelf aan te melden. Dat kan gewoon via een aparte registratiepagina. Op die pagina mag een nieuwe beheerder zelf zijn gebruikersnaam en wachtwoord invullen.