Een nieuwe startpagina site vormgeven

Wilt u een eigen startpagina site bouwen? Met een PHP script die ik u graag aanraad kunt u heel gemakkelijk een dergelijke website opzetten. Het is niet noodzakelijk om zelf een script hiervoor te laten bouwen. Graag vertel ik u verderop meer over het PHP script.

U kan een betere waardering verkrijgen wanneer u gebruikmaakt van startpagina websites. U kunt een startpagina website indelen in diverse dochterpagina’s. U kunt de startpagina’s indelen in rubrieken, welke een deelonderwerp omvatten. Er is een groot aantal Nederlandstalige sites waarop u zonder extra kosten een eigen startpagina mag samenstellen.

Met het script krijgt u een beheeromgeving tot uw beschikking waarmee de website volledig te beheren is. Zo kunt u de kleurstelling van de website eenvoudig aanpassen via het beheerpaneel. Daarnaast kunt u via het beheerpaneel eenvoudig banners plaatsen op uw site. Op eigen startpagina samenstellen staat veel informatie over het realiseren van een startpagina website met behulp van een daarvoor bedoeld PHP script.

Van elke link kunt u zien hoe vaak bezoekers op de link geklikt hebben. U kunt per website dus zien hoe goed deze wordt bezocht. U kunt backlinks op goed ogende posities plaatsen.

Er is nauwelijks technische kennis nodig voor de installatie. U mag zelf een gebruikersnaam en een wachtwoord kiezen voor het beheer van de website. Op diverse wijzen kunt u zorgen voor een hogere positie in Google. Veel van deze technieken hebben te maken met het verkrijgen van meer backlinks. Elke link kan worden gezien als een stem voor uw site. De waardering door zoekmachines is sterk afhankelijk van de kwaliteit van de backlinks.