Een nieuwe startpagina site ontwikkelen

Om de online vindbaarheid van uw website te vergroten, is het handig om gebruik te maken van een startpagina website. De vindbaarheid van uw site wordt vergroot met Startpagina aanmaken backlinks. SEO staat voor search engine optimization. Het is niet moeilijk om zelf een startpagina website te beheren.

De beheerschermen die bij het script worden geleverd zijn eenvoudig te gebruiken voor het wijzigen van de website instellingen. De kleurstelling van uw website past u heel eenvoudig aan. Ook de reguliere paginabeheerders wijzigen via de beheerschermen gemakkelijk de instellingen van hun website. Per onderwerp kunt u gemakkelijk een eigen startpagina in elkaar zetten.

Er is geen noodzaak tot het aanmaken van losse folders voor de startpagina’s. Het is naast gewone links mogelijk om teksten aan een startpagina toe te voegen.

Aan het aantal links dat aan een startpagina kan worden toegevoegd, zit geen enkele beperking. Ook op het aantal dochterpagina’s zit geen enkele beperking. U kunt per startpagina een eigen naam opgeven, naast een uniek subdomein dat kan worden toegevoegd.

Het script is te downloaden via de website van de ontwikkelaar van de software. De link in het artikel kan worden gebruikt om de website van de aanbieder van het PHP script te bezoeken. Het is script is voor een paar tientjes al aan te schaffen.

Wanneer u het script aanschaft is het niet meer nodig om zelf een script te laten bouwen. U kunt meteen beginnen met het plaatsen van backlinks. De noodzaak om zelf een script te laten bouwen is er niet. Ook is het zo dat een programmeur nooit voor hetzelfde bedrag eenzelfde soort script zal kunnen ontwikkelen.

Registreren als paginabeheerder is uiterst eenvoudig. Dat kan gewoon via een aparte registratiepagina. Een nieuwe paginabeheerder mag daar zelf een username en een wachtwoord kiezen.