Een nieuwe startpagina maken

Startpagina’s online zijn grotendeels Nederlandstalig. Het was een Nederlandse website die voor het eerst met de typisch indeling van de startpagina’s is begonnen. In het buitenland zijn linklijsten vaak opgebouwd volgens een heel andere opmaak. De website startpagina.nl is als eerste met de Nederlandse indeling begonnen.

Startpagina’s kunnen uitstekend voor linkbuilding ingezet worden. Kosteloos kunt u op een aantal verschillende websites een eigen startpagina samenstellen. Zo wordt het mogelijk om wat links naar uw website te bouwen, zonder dat u daarvoor geld hoef te betalen. Wilt u zelf een startpagina website bouwen dan is het slim daarvoor gebruik te maken van een startpaginascript. Een dergelijke website kunt u maken met een startpagina script, een eigen domein en webruimte. Raadpleeg het artikel online marketing als u wel interesse in een startpaginascript heeft. Online inkomen generen kan met het script. U kunt links op de website verkopen.

Een eigen startpagina maken is voor de gebruikers heel makkelijk. Op uw website wordt een formulier weergegeven waarmee men een account kan aanmaken. Het account kan worden gebruikt om in te loggen in de beheerdersomgeving en startpagina’s aan te maken en te wijzigen. Gebruikers kunnen alleen hun eigen startpagina’s aanpassen. Als beheerder kunt u vanzelfsprekend wel iedere dochterpagina op uw website aanpassen.

De bestanden van het startpaginascript moeten eerst naar de webruimte worden overgezet. En wanneer u met uw browser navigeert naar uw website, zal automatisch het installatiescript starten. U kunt enkele gegevens voor de website invoeren tijdens de installatie. U kunt bijvoorbeeld zelf uw inloggegevens kiezen voor de beheerdersomgeving. Zodra het systeem is geïnstalleerd, zijn de kleuren van uw startpagina website en alle individuele startpagina’s met het script te wijzigen. De kleuren van individuele dochterpagina’s en rubrieken kunt u ook aanpassen.