Een nieuwe startpagina bouwen

U kunt met uw beheerrechten eenvoudig aanpassingen aan de website verrichten. Indien gewenst dan kan een bezoeker zich aanmelden voor het beheer van een eigen startpagina. Zodra een gebruiker een account heeft aangemaakt, maakt hij gemakkelijk een eigen startpagina aan. Individuele paginabeheerders kunnen van hun eigen startpagina’s verder de kleuren en stijlen wijzigen. Neem Uw nieuwe startpagina online zetten door alvast u meer zou willen weten over een dergelijk PHP script. Het artikel bevat een link welke verwijst naar de bestelpagina. Het gaat om een script dat gemakkelijk is in het gebruik.

U kunt uw startpagina website zo instellen dat bezoekers zelf een startpagina kunnen beginnen. Met een instelling in de beheerpaneel kunt u het registratieformulier openzetten. Met behulp van dat formulier maakt een bezoeker zeer makkelijk een gebruikersaccount aan. Een gebruiker kan met zijn eigen account behoorlijk makkelijk zijn startpagina’s beheren.

Wilt iemand een betaalde link plaatsen, dan is dat mogelijk. Men betaalt middels uw website en de link wordt direct geplaatst. Men hoeft dan geen tijd meer in een eigen startpagina maken te steken. Men kan de link aan een gewone dochterpagina toevoegen. Maar tevens aan de homepage. Hiervoor kan men afzonderlijk de prijs instellen. Handig op het moment dat u wel links wilt naar uw website, maar geen zin heeft om uw eigen startpagina op de website van een ander aan te maken.

Het plaatsen van ander soort componenten op uw dochterpagina kan ook. Een mogelijkheid is bijvoorbeeld het inlezen en weergeven van het meest recente nieuws. Van diverse websites kunt u het nieuws inladen en in uw eigen layout tonen. Naast een lijst van links kunt u zo verder andere informatie weergeven. Iedere dochterpagina kan worden gekoppeld aan een eigen subdomein. Met behulp van dit subdomein kan een bezoeker snel navigeren naar een specifieke dochterpagina. Alle dochterpagina’s worden in een lijst opgenomen. Zodat de zoekmachines de dochterpagina’s zullen vinden en indexeren.