Een nieuwe portaal site oprichten

Om de online vindbaarheid van uw website te vergroten, is het handig om gebruik te maken van een startpagina website. De vindbaarheid van een website kunt u immers vergroten met zogeheten inbound links. SEO staat voor search engine optimization. U beheert uw startpagina website heel gemakkelijk.

Met behulp van het beheerpaneel kunt u alle instellingen van uw website aanpassen. Het kleurschema van uw website past u via de beheerschermen makkelijk aan. Van de losse dochterpagina’s past u ook heel gemakkelijk de diverse instellingen aan. U kunt een startpagina per onderwerp aanmaken.

Het is niet nodig om losse subdirectories aan te maken. Het is naast links ook mogelijk om teksten aan een startpagina toe te voegen.

Er kan een onbeperkte hoeveelheid backlinks een een startpagina toegevoegd worden. Ook op het aantal dochterpagina’s zit geen enkele beperking. Er kan per startpagina een eigen titel en subdomein toegevoegd worden.

Het script is te downloaden via de website van de ontwikkelaar van de software. De link op de pagina kan worden gebruikt voor het bezoeken van de site van de ontwikkelaar van het script. U heeft voor een paar tientjes het script al aangeschaft.

Een groot pluspunt is dat u het script niet extern hoeft te laten ontwikkelen. De linkbuilding werkzaamheden kunnen direct gestart worden. Een nieuw script laten ontwikkelen is niet nodig. Voor hetzelfde bedrag zult u nooit een nieuw script kunnen laten bouwen door een ontwikkelaar.

Een nieuwe beheerder kan zichzelf heel eenvoudig aanmelden. Er is een registratiepagina waarmee men zich kan registreren. De nieuwe beheerders mogen zelf hun gebruikersnaam en wachtwoord kiezen tijdens het aanmelden.