Een nieuwe advertentiewebsite runnen

U kunt met een beheerscript heel eenvoudig een website inrichten en beheren. Zo een script wordt ook wel een CMS script genoemd. Een onderdeel van dit PHP script is het control panel. U kunt de kleuren bijvoorbeeld wijzigen via de beheeromgeving. De pagina eigen marktplaats beginnen voorziet u van informatie over een marktplaats PHP script. Met een FTP programma zet u de bestanden makkelijk over naar de webserver. Tijdens de eerste keer dat u de site bezoekt, zal het installatieprogramma worden geactiveerd. Wanneer u bezig bent met de installatie, is er de mogelijkheid om de meta gegevens van de website in te vullen. Denk aan een titel en de gegevens voor Google.

Als u dat niet wilt, is het niet nodig om HTML of CSS code in elkaar te zetten. Voor het aanpassen van content wordt vaak van een WYSIWYG editor gebruikgemaakt. Heeft u geen kennis van de techniek, dan is een CMS pakket bij uitstek de tool om een professioneel ogende website te maken. Via uw site is het ook mogelijk om een groot scala aan producten van anderen te verkopen. U kunt affiliate feeds inladen in verschillende formaten. Via een ingelezen feed is het heel makkelijk om geld te verdienen aan de producten van andere partijen.

U hoeft niet te beschikken over technische kennis om met een marktplaats CMS het beheer van uw website te doen. Aanpassingen zijn via het beheerpaneel uiterst eenvoudig door te voeren. De diverse elementen waaruit uw website bestaat, hebben een eigen beheerscherm toegewezen. Van ieder scherm weet u na enige tijd welk onderdeel daarmee kan worden aangepast.