Een Nederlandse startpagina samenstellen

Een eigen startpagina website is een handig hulpmiddel bij het bouwen van links naar uw website. Op uw startpagina website kunt u verwijzingen naar andere websites plaatsen. Per onderwerp is het mogelijk een aparte startpagina op uw website aan te maken. Links rondom hetzelfde thema komen op deze manier overzichtelijk bij elkaar te staan.

U kunt de website zo opzetten dat bezoekers ook een eigen startpagina kunnen maken. Indien u gebruikersregistratie heeft ingeschakeld, kan de bezoeker een aanmeldformulier op uw website invullen. Hiermee wordt een gebruikersaccount aangemaakt. Dit account geeft de bezoeker de mogelijkheid om een eigen startpagina te beginnen.

De bezoeker kan een subdomein kiezen tijdens het aanmaken van de nieuwe startpagina. Daarbij is het goed om hier iets in te vullen dat het onderwerp van de startpagina beschrijft. Het is handig om een subdomein in te vullen die voor u belangrijke zoekwoorden bevat. U kunt achter dergelijke zoektermen komen door een zoektermen analyse te doen.

Nuttige informatie voor uw eigen startpagina website is in het artikel Eigen startpagina te vinden. U hoeft niet heel veel over websites maken te weten ervoor. Wel is het handig wanneer u webruimte heeft. En een domeinnaam. Een meegeleverd script voor de installatie verzet voor u het moeilijkste werk bij de installatie. U heeft na het installeren direct de beschikking over een werkende website waar u dochterpagina’s kunt aanmaken. Er kunnen naast links ook teksten en verschillende widgets op een startpagina worden geplaatst. Kleuren kunnen per startpagina worden veranderd.

Een betaalprovider aan het startpaginascript koppelen is niet heel moeilijk. U kunt links op uw startpagina website verkopen. Na een gelukte betaling wordt een link automatisch aan de website toegevoegd. Voor een reguliere link en een voorpagina link kunt u verschillende prijzen in het systeem zetten. Wanneer u het op deze manier aanpakt zorgt uw startpagina voor extra inkomsten. Met deze aanpak zijn minimaal de kosten van het script prima terug te verdienen. Het risico dat een startpagina wordt verwijderd, wordt met uw eigen startpagina website ook niet gelopen.