Een mooie startpagina op touw zetten

Voor linkbuilding is een eigen startpagina website erg handig. Een dergelijke website is in feite een soort linkcatalogus. U kunt een dochterpagina per onderwerp aanmaken. Zo komen links met een overeenkomend onderwerp onder elkaar te staan.

Voor de bezoekers is een eigen startpagina maken op uw website ook mogelijk. Via een aanmeldformulier kan een bezoeker zich dan aanmelden. Hiermee wordt een gebruikersaccount aangemaakt. Met dit account kan de bezoeker inloggen en één of meer startpagina’s aanmaken.

De bezoeker mag een subdomein kiezen waarmee de startpagina bereikbaar zal zijn. Iets invullen waaraan men kan zien waar de startpagina over gaat is een verstandig idee. Belangrijke zoektermen rond het thema van de startpagina kunnen hierin worden verwerkt. Wilt u weten hoe dit werkt, zoek dan eens op de term “zoekwoorden analyse” in Google.

De pagina Aanmelden startpagina bevat informatie voor het beginnen van uw eigen startpagina website. U hoeft niet heel veel over websites maken te weten ervoor. Naast een startpagina script heeft u ook een domeinnaam en een webhosting pakket nodig. Een meegeleverd script voor de installatie verzet voor u het moeilijkste werk bij de installatie. Na de installatie is er meteen een werkende startpagina website beschikbaar. Men kan naast links ook diverse widgets en teksten plaatsen op een dochterpagina. Men kan per afzonderlijke startpagina de kleuren aanpassen.

Wilt u geld verdienen met het startpagina script, dan is dat ook niet heel lastig. U kunt het geld verdienen met het verkopen van backlinks op uw website. Is de betaling gelukt, dan wordt de link automatisch door het startpaginascript geplaatst. U kunt verschillende prijzen instellen voor een link op een reguliere dochterpagina en een link op de voorpagina van uw startpagina website. Pakt u het op deze manier aan, dan verdient u ook nog geld aan uw startpagina website. Met deze aanpak zijn minimaal de kosten van het script prima terug te verdienen. Een ander voordeel is dat er op veel andere startpagina websites bepaalde regels gelden met betrekking tot het minimum aantal links op uw dochterpagina.