Een mooie startpagina maken

Een startpaginascript is een speciaal exemplaar van een CMS pakket. Soms is een script verouderd en moet de oude website in een nieuw script worden ingeladen. De website is ingedeeld in startpagina’s die individueel een eigen thema hebben. U kunt Eigen startpagina maken doornemen voor tips bij het gebruik van een startpaginascript.

Door het registratieformulier in te vullen maakt u een account aan op een startpagina website. Met dit eigen account kan men inloggen. Is men ingelogd dan kan men in het beheergedeelte op een heel eenvoudige manier een nieuwe startpagina aanmaken.

Men schrijft een startpagina script doorgaans in de programmeertaal PHP. Verder zal er een database nodig zijn waarin het startpagina script gegevens kan opslaan. Het kan geen kwaad om aan de ontwikkelaar te vragen voor welke hosting het script geschikt is. Via de link in dit artikel vindt u een goed script. Een optie is het verkopen van links via het startpagina script. Het is vanzelfsprekend dat u een interessante website in elkaar moet zetten om bezoekers aan te trekken.

Richt uw aandacht op de bezoeker van een startpagina. In de ogen van de zoekmachines is uw website interessant als bezoekers er ook graag komen,

Startpagina’s zijn typisch Nederlands. De website startpagina.nl begon ermee. Meestal mag u een subdomein voor uw nieuwe startpagina kiezen. Het subdomein moet wel nog vrij zijn.