Een mooie startpagina bouwen

Wilt u uw eigen startpagina website bouwen? Het zal tijd kosten om zelf een script hiervoor te schrijven. U kunt sneller aan de slag als u gebruikmaakt van een kant-en-klaar startpagina script. U haalt daarmee een compleet CMS pakket voor uw startpagina website in huis.

Eerst wordt het script op uw webhosting pakket geplaatst en wordt de installatie uitgevoerd. Zijn er geen problemen opgetreden bij het installeren, dan is het na de installatie tijd om content te plaatsen op de startpagina website. Het is voor bezoekers mogelijk om een account aan te maken. Hiermee kunnen ze een eigen startpagina aanmaken en interessante links toevoegen. Met de verkoop van links kunt u extra inkomsten genereren met uw startpagina website. Het is één van de vele manieren waarmee u online voor een extra inkomen kunt zorgen.

Het mooie is dat dit proces geheel automatisch verloopt. De status van de betaling kan het script zelf opvragen. Als het script ziet dat de betaling probleemloos is verlopen, dan wordt de link direct getoond op de website. Hoeveel een link plaatsing kost, dat kunt u op een simpele manier instellen bij het script. Voor een homepage link kunt u meer geld vragen dan voor een link vanaf een reguliere dochterpagina. Dit omdat een homepage link als waardevoller wordt gezien. We willen u graag wijzen op het artikel Een mooie startpagina bouwen als u behoefte heeft aan meer informatie. Vanuit daar kunt u meer informatie vinden over scripts om uw eigen startpagina website te bouwen. Wat u naast een script nodig heeft is een leuke domeinnaam en webhosting. Heeft u dit ook geregeld, dan kunt u beginnen met de installatie van het script.

Een installatie script zorgt ervoor dat de juiste database tabellen in de database worden aangemaakt. U hoeft dus niet zelf de tabellen aan te maken. Daarmee neemt het script het gedeelte dat vaak als lastig wordt ervaren voor zijn rekening. Via een formulier op uw website kunnen bezoekers zich aanmelden. Met het account dat vervolgens wordt aangemaakt kunnen ze zelf een startpagina maken.