Een moderne startpagina website samenstellen

De kans is groot dat u wat geld kunt verdienen online als u een eigen startpagina website opzet. Affiliate banners en linkjes kunnen dan tussen de gewone links door geplaatst worden. U zult met het PHP script ook in het beheerpaneel de voorpagina als een dochterpagina kunnen bewerken. Het artikel eigen startpagina samenstellen bevat een link naar meer informatie over een PHP script voor het maken van een eigen startpagina website.

Affiliate links kunnen dan worden afgewisseld met gewone links. U kunt een homepage op dezelfde manier als een gewone pagina bewerken. Bij het script is een beheeromgeving toegevoegd waarmee u wijzigingen aan de website kunt doen. U kunt op startpagina script meer lezen over een dergelijk script. U vindt in dat artikel een link naar een interessante aanbieding. U heeft met dat script geen enkele beperking bij het bouwen van uw startpagina website. U hoeft geen kennis van de opmaakcodes te hebben voor het aanpassen van uw website.

Via het beheerpaneel zijn de kleuren voor de individuele rubrieken aan te passen. De aandacht kan naar een bepaalde rubriek toe gehaald worden op deze wijze. Naast dat u op iedere dochterpagina eigen rubrieken kunt plaatsen, is het ook mogelijk om vaste rubrieken aan een startpagina toe te voegen. In een vaste rubriek plaatst u content die op alle startpagina’s wordt weergegeven. U kunt bijvoorbeeld affiliate banners plaatsen in een vaste rubriek. Daarmee kan een aanbieding worden weergegeven waarbij per verkoop een bepaalde commissie verdiend kan worden.