Een moderne portaalsite realiseren

Als u een startpagina website in uw bezit heeft, dan is dit zeer handig voor linkbuilding activiteiten. U kunt iedere dochterpagina van uw startpagina website koppelen aan een specifiek onderwerp wanneer u dat wilt. Er zijn startpagina websites die wel duizenden dochterpagina’s bevatten.

Op een startpagina kunt u naast gewone links ook affiliate links kwijt. U kunt met zo een link verwijzen naar producten van een derde partij. U ontvangt bij affiliate marketing een percentage van een verkocht product. U kunt tevens gemakkelijk affiliate banners aan uw website toevoegen.

Via het artikel startpagina script kunt u gemakkelijk navigeren naar de website van de aanbieder van een script waarmee het maken van een startpagina website gemakkelijk gaat. De website van de aanbieder van een dergelijk script kunt u via het artikel bezoeken. U kunt een handleiding vinden op de website van de aanbieder van een dergelijk script. De handleiding bevat alle informatie omtrent het script.

Per dochterpagina kunt u de bijbehorende meta keywords en description invullen. Via het beheerpaneel kunt u dit doen. De in de beheeromgeving ingevoerde gegevens worden door het script automatisch per onderdeel correct doorgegeven aan de zoekmachines. Bij elke dochterpagina kan een subdomein gekozen worden. Meerdere categorieën kunnen aan een dochterpagina toegevoegd worden. Binnen deze rubrieken kunt u zowel gewone links als widgets plaatsen. U kunt bijvoorbeeld een widget met het meest recente nieuws toevoegen. Of een lijstje van de dochterpagina’s die als laatst op de website zijn aangemaakt. Het is bijvoorbeeld mogelijk om zo een blokje op uw voorpagina te plaatsen.

Tevens heeft u de mogelijkheid tot het toevoegen van affiliate banners en Google Adsense. Wilt u banners toevoegen die op iedere dochterpagina worden getoond, dan is dat ook heel makkelijk te doen.