Een moderne portaal website ontwikkelen

Bent u in het bezit van een startpagina website, dan kunt u gemakkelijk backlinks verkopen aan website eigenaren. De backlink wordt aan de website toegevoegd nadat de betaling succesvol is afgerond. Na een succesvolle betaling zal de link zonder uw tussenkomst op de website geplaatst worden.

Extra inkomen kan met behulp van affiliate banners worden verdiend. Een andere manier van extra inkomsten genereren is met de verkoop van backlinks te realiseren. Het betalen voor de link kan online geschieden.

Een onderdeel van de site is het beheerpaneel waarmee de site gewijzigd kan worden. Heel eenvoudig kan de kleurstelling van de site worden aangepast met de beheeromgeving. Via de beheeromgeving kunt u tevens banners aan uw site toevoegen. Hoe u dat met een PHP script kunt realiseren, kunt u vinden op nederlandse startpagina.

Per link op uw website wordt bijgehouden hoe vaak erop is geklikt. Het PHP script laat precies zien hoe vaak er op elke link is geklikt. Links kunnen op plekken worden geplaatst die uit commercieel oogpunt aantrekkelijk zijn.

Er is nauwelijks technische kennis nodig voor de installatie. Tijdens de installatie heeft u zelf de mogelijkheid om een username en een password in te vullen welke u later weer kunt gebruiken om de site te beheren. Een manier om uw website omhoog te stemmen is de inzet van startpagina websites. U kan verschillende dochterpagina’s aan een startpagina website toevoegen. Verschillende rubrieken zijn aan een startpagina toe te voegen. Daarbij bevat elke rubriek links omtrent een deelthema. Het is op een flink aantal Nederlandstalige startpagina sites mogelijk om zelf een startpagina te beginnen.