Een mobielvriendelijke advertentie site runnen

Het genereren van extra inkomsten met behulp van een eigen marktplaats is gemakkelijk te doen. De advertentie website bestaat uit meerdere rubrieken, welke u zelf kunt aanmaken. De nieuwste advertenties worden op de homepage weergegeven. Het is daarbij mogelijk om zelf te bepalen hoe dit overzicht is ingedeeld.

Het generen van inkomsten is ook mogelijk met een eigen marktplaats. Het plaatsen van affiliate banners is heel makkelijk te doen. Bij affiliate marketing ontvangt u per verkocht product van een andere partij een percentage van het aankoopbedrag. Feeds inlezen met producten is een andere mogelijkheid. De producten worden dan als advertentie weergegeven. U kunt affiliate links toevoegen aan de advertenties.

Meer informatie over een script waarmee u een marktplaats kunt bouwen, is op de pagina marktplaats script kopen te vinden. De marktplaats website bevat een speciale pagina voor aanmelden van nieuwe adverteerders. Diverse foto’s kunnen er door een adverteerder worden toegevoegd. Het aantal foto’s dat per advertentie mag worden toegevoegd, kan worden ingesteld in het beheerpaneel.

Per categorie op de advertentie website kunt u de relevante meta tags instellen. U kunt per categorie de belangrijkste sleutelwoorden en een omschrijving opgeven. Dit heeft tot gevolg dat de website beter wordt gevonden.

Als website beheerder kunt u het kleurschema van de website heel eenvoudig wijzigen. Een uniek ogende marktplaats website kan op deze manier worden gerealiseerd. De installatie van het script is zo gepiept. In drie gemakkelijke stappen kunt u het script installeren.

Het installatieprogramma bestaat dan ook uit slechts 3 schermen. In het tweede scherm kunt u de database gegevens invullen. Het derde scherm kan worden gebruikt om een gebruikersnaam en een wachtwoord te kiezen. U kunt heel eenvoudig uw website wijzigen met behulp van de beheeromgeving.