Een marktplaats bouwen

Een eigen marktplaats kan worden begonnen met een daarvoor gebouwd PHP script. Met behulp van een beheerpaneel kunt u advertenties aanmaken en bewerken. Het scherm wordt gebruikt voor het plaatsen van een advertentie. Het is mogelijk om op een later moment een advertentie te wijzigen.

U kunt de pagina Een responsive advertentie website bouwen doornemen wanneer u graag meer informatie over dit script wilt hebben. Op die pagina is er uiteraard ook een link naar het betreffende script aanwezig. U kunt het script via de link ook heel makkelijk downloaden. De files zijn heel makkelijk op de server neer te zetten. Heeft u de bestanden geplaatst, dan kunt u beginnen met het installatieproces. U kunt het installatieprogramma gebruiken om de belangrijkste gegevens van uw website in te vullen.

Bij een reeds bestaand marktplaats CMS script zal er ook meer duidelijkheid zijn over de geleverde support. U hoeft geen kennis van HTML en CSS te hebben voor het wijzigen van de opmaak. Wanneer u de kleuren wijzigt, worden de juiste codes voor u gegenereerd. Er wordt een beheerpaneel meegeleverd waarmee de kleuren van uw eigen marktplaats eenvoudig ingesteld kunnen worden.

Zo kan het advertentie overzicht worden uitgebreid met verschillende banners. Voor de verschillende opties die u bij advertentieplaatsing heeft kan een tarief worden gerekend. Dit tarief kunt u in het beheerpaneel instellen.