Een eigen startpagina online zetten

Sommige CMS systemen zijn bedoeld voor het bouwen van een specifiek soort website. Het startpagina script valt hieronder. De voornaamste bedoeling van een startpagina script is een eigen startpagina website in elkaar zetten. Wilt u een gewone website maken, dan zal een ander CMS pakket hier meer geschikt voor zijn.

Het aanmaken van startpagina’s op uw website is een fluitje van een cent. De startpagina’s op uw website krijgen een eigen subdomein. Elk subdomein hoeft niet apart in de DNS server aangemaakt te worden als u gebruikmaakt van wildcard DNS. De pagina Startpagina aanmaken bevat nuttige informatie voor wanneer u graag meer zou willen weten. Vaak betaalt u niet heel veel voor een startpagina script. Het samenstellen van een eigen startpagina website is met een startpagina script heel makkelijk. Alle elementen zijn gemakkelijk te wijzigen. De gebruiker kan met behulp van het registratieformulier heel eenvoudig een account creëren.. Het beheer van de eigen startpagina’s is na het inloggen in het controlepaneel kinderspel.

De kleuren van een eigen startpagina kunnen door de gebruiker heel eenvoudig naar eigen smaak worden veranderd. Tevens kunnen gebruikers per individuele dochterpagina de kleuren instellen. Een pagina beheerder heeft ook de mogelijkheid om per rubriek andere kleuren te kiezen. Het is zo mogelijk om de nadruk op bepaalde rubrieken te leggen. Uit commercieel oogpunt is dat interessant.

U kunt ook geld verdienen met uw startpagina website. Bezoekers kunnen een betaalde link toevoegen aan uw website. Daarbij kan de aanmelder een dochterpagina kiezen en de gewenste rubriek. Online betalingen ontvangen is door een koppeling met een betaalprovider vrij eenvoudig te realiseren. De link wordt zonder dat er handmatig van uw kant een actie nodig is aan de website toegevoegd. Als iemand een link aanmeldt dan ontvangt u een e-mail met de gegevens omtrent de aangemelde link. Omdat de link door het script al is geplaatst, hoeft u verder geen actie te ondernemen.