Een eigen startpagina online zetten

Voor linkbuilding is een eigen startpagina website erg handig. U kunt een startpagina website zien als een grote linkverzameling. U kunt een dochterpagina per onderwerp aanmaken. Dit is handig voor de bezoeker en voor zoekmachines.

Een eigen startpagina samenstellen is voor de bezoekers ook mogelijk. Via een aanmeldformulier kan een bezoeker zich dan aanmelden. Na het invullen zal een gebruikersaccount worden gecreëerd. Na het inloggen kan de bezoeker een eigen startpagina aanmaken.

De bezoeker kan een subdomein kiezen tijdens het aanmaken van de nieuwe startpagina. Daarbij is het goed om hier iets in te vullen dat het onderwerp van de startpagina beschrijft. Belangrijke zoektermen rond het thema van de startpagina kunnen hierin worden verwerkt. U kunt achter dergelijke zoektermen komen door een zoektermen analyse te doen.

Zou u graag uw eigen startpagina website willen beginnen dan kunt u Startpagina script eens doornemen. Het beginnen van uw eigen startpagina website is niet heel lastig. Wel is het handig wanneer u webruimte heeft. En een domeinnaam. Via een installatiescript wordt de startpagina website gebruiksklaar gemaakt. U kunt meteen dochterpagina’s toevoegen na de installatie. Er kunnen niet alleen links op een dochterpagina worden geplaatst, maar ook teksten en verschillende widgets. Kleuren kunnen per startpagina worden veranderd.

Een betaalprovider aan het startpaginascript koppelen is niet heel moeilijk. Links verkopen op uw startpagina website is zo vrij eenvoudig. Daarbij kan het script zelf controleren of de betaling is gelukt en de link plaatsen. U kunt verschillende prijzen instellen voor een link op een reguliere dochterpagina en een link op de voorpagina van uw startpagina website. Wanneer u het op deze manier aanpakt zorgt uw startpagina voor extra inkomsten. Zet u het startpaginascript op deze wijze in, dan verdient u gegarandeerd minstens de aankoopkosten terug. Het risico dat een startpagina wordt verwijderd, wordt met uw eigen startpagina website ook niet gelopen.