Een eigen startpagina online zetten

Startpagina’s online zijn grotendeels Nederlandstalig. Dat is logisch, want startpagina’s zijn vooral in Nederland populair. De link directories die u in het buitenland ziet, hebben toch weer een andere uitstraling. Uiteindelijk was startpagina.nl de eerste website die is begonnen met de typische indeling in dochterpagina’s en rubrieken.

Men maakt van startpagina’s nog altijd dankbaar gebruik voor het bouwen van backlinks. Kosteloos kunt u op een aantal verschillende websites een eigen startpagina samenstellen. Deze kunt u prima voor linkbuilding inzetten. Daarnaast is met een startpaginascript uw eigen startpagina website bouwen een lucratieve optie. U heeft naast een startpaginascript ook een eigen domein en een webhosting pakket nodig. Meer over dit PHP script kunt u ook vinden in Startpagina script. U kunt met het startpaginascript links verkopen. De links worden geplaatst op de dochterpagina die de bezoeker heeft gekozen.

Een eigen startpagina samenstellen is voor de gebruikers een fluitje van een cent. Een account registreren kan met behulp van het registratieformulier.. Met dit account kan de gebruiker inloggen en eigen startpagina’s aanmaken. Aanpassingen kunnen door een gebruiker alleen aan de eigen startpagina’s worden gedaan. U kunt als websitebeheerder wel alle startpagina’s van andere gebruikers wijzigen.

Allereerst zet u de bronbestanden van het startpaginascript over naar de webruimte. Het installatiescript start wanneer u met uw browser naar het adres van uw website navigeert. Tijdens de installatie kunt u een aantal gegevens rondom te website en het beheer invullen. Zo kunt u zelf beslissen wat uw inloggegevens zullen zijn. U kunt direct aan de slag met het toevoegen van dochterpagina’s en links na de installatie. De kleuren van individuele dochterpagina’s en rubrieken kunt u ook aanpassen.