Een eigen startpagina maken

Een startpagina script is in feite een speciaal aangepast CMS systeem. Soms is een script verouderd en moet de oude website in een nieuw script worden ingeladen. Vaak heeft een dochterpagina een bepaald onderwerp. Tips voor een eigen startpagina website samenstellen zijn te vinden op de pagina .

Gebruikers kunnen paginabeheerder worden door een account op uw website aan te maken. Deze inloggegevens kunnen worden gebruikt om in te loggen in de beheeromgeving. Als de gebruiker is ingelogd kan de gebruiker in het beheergedeelte simpel een eigen startpagina creƫren.

Men schrijft een startpaginascript over het algemeen in PHP. Meestal is er een database nodig om de gegevens in op te slaan. Het kan geen kwaad om aan de ontwikkelaar te vragen voor welke hosting het script geschikt is. De link die hierboven wordt vermeld wijst naar een website die meer artikelen bevat. U vindt in een aantal artikelen een verwijzing naar een professioneel startpagina script. Het verkopen van links is een mogelijkheid van het startpaginascript. Een betaalde link plaatsen op uw website moet dan wel interessant zijn.

Wilt u een kwalitatieve startpagina website dan dient u verschillende zaken aan te houden. In de ogen van de zoekmachines is uw website interessant als bezoekers er ook graag komen,

Het is de website startpagina.nl die ermee begon. Veel websites hebben die typische opmaak overgenomen. Er kan een subdomein worden gekoppeld aan de startpagina. Het subdomein moet wel nog vrij zijn.