Een eigen portaalsite runnen

Aan een dochterpagina zijn er verschillende rubrieken toe te voegen. Elke rubriek kan worden gewijd aan een deelonderwerp. Binnen iedere rubriek kunt u verschillende links toevoegen.

Via de pagina aanmelden startpagina is er meer informatie te vinden over linkbuilding. In dat artikel vindt u een link naar de pagina waar u een PHP script kunt aanschaffen. Een beheerder van een nieuwe startpagina kan zich gemakkelijk registreren via een formulier aan de voorkant van de website.

U kunt links verkopen aan uw bezoekers. Daarbij is er voor een homepage link een andere prijs in te stellen dan een link op een reguliere startpagina.

Zodra een link is aangemeld en er voor de link is betaald, wordt er een factuur aangemaakt. De bedrijfsgegevens voor bovenaan de factuur kunt u via het beheerpaneel invoeren. Wanneer de betaling is afgerond, zal de factuur naar de aanmelder van de link worden verstuurd.

Binnen een globaal overzicht worden alle startpagina’s weergegeven. De bezoeker kan met behulp van dit overzicht snel naar een bepaalde dochterpagina gaan. De op een dochterpagina vermelde links hebben een bepaald thema. De positie van websites in de zoekmachines wordt daardoor hoger. Het aantal bezoekers zal daardoor stijgen en u zult ook meer inkomsten met uw website genereren.

U wisselt reguliere links dan af met affiliate links. Een homepage van een startpagina website zal hetzelfde worden behandeld als een reguliere startpagina. Er zijn al veel klanten die het PHP script gebruiken. Zo een startpagina website kan als een catalogus van websites worden gezien.

Er is een overzicht van dochterpagina’s op de website. Er kan met dit overzicht heel gericht naar een dochterpagina over een specifiek onderwerp worden genavigeerd. De op een dochterpagina vermelde links hebben een bepaald thema. De backlinks helpen de positie in de zoekmachines van de vermelde websites omhoog. U krijgt daardoor meer bezoekers en aldus meer omzet met uw website.