Een eigen advertentiewebsite bouwen

Een advertentie website is gemakkelijk te realiseren met behulp van een PHP script. Een onderdeel van het script omvat het beheerpaneel. Vanuit deze omgeving kunt u eenvoudig uw eigen website beheren. Uw beheeraccount kunt u zelf instellen wanneer u de software installeert.

Het artikel Een eigen advertentiesite maken bevat alle benodigde informatie over het PHP script. De betreffende pagina bevat ook een link naar het advertentie script. Op die website is het mogelijk om het script te downloaden. De files zijn heel makkelijk op de server neer te zetten. Heeft u de files neergezet op de server, dan kan het installatieproces gestart worden. Het installatieproces geeft u de mogelijkheid om de belangrijkste gegevens rondom uw website in te voeren.

Op de website is er informatie beschikbaar over het gebruik van het script. De verschillende mogelijkheden worden beschreven op de site van de ontwikkelaar. Zo is het ook voor iemand zonder technische kennis mogelijk om gebruik van het script te maken. Ook als u weinig technisch inzicht heeft, is het script relatief makkelijk in te zetten.

U kunt tussen de advertenties door verschillende banners plaatsen. Voor de verschillende opties die u bij advertentieplaatsing heeft kan een tarief worden gerekend. Dit tarief kunt u in het beheerpaneel instellen.