Een Eigen Advertentiesite

Een nieuwe advertentiewebsite is vrij eenvoudig opgezet als u daarvoor een marktplaats PHP script in gebruik neemt. Zo een script is prima betaalbaar. De kosten zijn dubbel en dwars terug te verdienen.

Zo is het een mogelijkheid om betaalde rubrieken aan te maken. Een advertentie in zo een rubriek plaatsen kost geld voor de adverteerder. De prijs van een dergelijke advertentie stelt u makkelijk in. Er zijn ook een aantal andere opties om online inkomen te genereren. U kunt bijvoorbeeld een bedrag rekenen voor het tonen van een telefoonnummer of een website URL.

Het doorvoeren van wijzigingen gaat via een beheergedeelte. U kunt met een speciale link hier terechtkomen. U logt via die link in, in de beheeromgeving. Op marktplaats script vindt u een script waarmee u eenvoudig uw website aanpast. Met het script komt een gebruiksklare advertentie website beschikbaar op uw webruimte. Na de installatie zult u veel functionaliteiten aantreffen die u van een online marktplaats kunt verwachten.

Een categorie of kleur wijzigen is uiterst eenvoudig met het advertentie script. Via die omgeving beheert u ook de advertenties en gebruikers op de website. Via een aanmeldformulier op uw site kan een adverteerder zich eenvoudig aanmelden. Bezoekers kunnen via een formulier dat bij iedere advertentie wordt weergegeven heel eenvoudig reageren op een advertentie.

Het draaien van PHP scripts is meestal geen probleem bij uw webhosting pakket. PHP is vaak al ingeschakeld. U heeft qua pakket redelijk wat keuze. Het kunnen aanmaken van een database is wel belangrijk. Gegevens worden in een database opgeslagen bij het script. Schaft u hosting aan, dan is het goed hier op te letten.