Een Eigen Advertentie Site Bouwen

Wilt u graag uw eigen marktplaats? Een eigen marktplaats beginnen is ook mogelijk voor mensen die geen verstand hebben van de techniek. Aanpassingen doen aan uw advertentie website wordt dan via een beheeromgeving heel makkelijk. Zo kunt u rubrieken en kleuren heel makkelijk aanpassen met uw beheerdersaccount. Voor het aanpassen van de diverse instellingen is geen diepgaande kennis over websites maken nodig. Het PHP script zorgt ervoor dat een wijziging doorvoeren heel makkelijk te doen is. Er zijn ook voldoende mogelijkheden voor geld verdienen. Denk aan rubrieken waarvoor men bij de plaatsing moet betalen. U kunt geld vragen als de adverteerder een advertentie wilt toevoegen. Verschillende tarieven zijn voor de afzonderlijke opties te rekenen.

Bij het plaatsen van een advertentie krijgt de adverteerder een melding te zien over de kosten. Een betaling kan vervolgens verricht worden. Is het geld verdienen met dit script iets dat u wel ziet zitten? De pagina advertentie website maken bevat hier veel informatie over. Een dergelijk script hoeft niet te duur te zijn. U heeft het script in een mum van tijd geïnstalleerd. De databasetabellen die nodig zijn worden automatisch aangemaakt. Tevens zal een account voor u worden gecreëerd. Een aanpassing kunt u na de installatie heel eenvoudig via de beheeromgeving doorvoeren.

Er kunnen enkele foto’s aan een advertentie worden toegevoegd.Het aantal foto’s dat maximaal per advertentie mag worden toegevoegd, stelt u via het beheerpaneel gemakkelijk in. Wilt u bijvoorbeeld economisch omgaan met uw schijfruimte, dan kunt u de instelling lager zetten dan wanneer u onbeperkte schijfruimte heeft. Via uw website maakt men eenvoudig een nieuw gebruikersaccount aan. Hiervoor wordt een aanmeldformulier op uw marktplaats website weergegeven. De adverteerder kan met zijn gebruikersaccount eenvoudig aanpassingen aan zijn advertenties doen. Via een bij de advertentie weergegeven formulier kan iemand eenvoudig reageren op een advertentie. Via een apart formulier kan men verdachte advertenties bij u melden.