Bouw je eigen advertentiesite

Wilt u een eigen advertentiewebsite maken die ook eenvoudig te beheren is? Het is prima te doen met behulp van een advertentie script. Adverteerders kunnen dan heel eenvoudig advertenties plaatsen op uw site. Hoeveel dagen een advertentie actief blijft op de site, kunt u zelf bepalen. Wanneer het door u opgegeven aantal dagen is verstreken zal de advertentie gedeactiveerd. Zo heeft u altijd actuele advertenties binnen uw marktplaats omgeving.

Meer hierover is te lezen op de website advertentie website. U leest op die pagina hoe u betaalbaar een advertentiewebsite script kunt aanschaffen. Het script geeft u de mogelijkheid om een compleet functionerende advertentiesite op uw webhosting pakket te installeren. Uw advertentiesite kan op verschillende manieren worden ingezet voor het generen van inkomsten.

Op uw website zullen adverteerders gemakkelijk foto’s bij hun advertentie kunnen plaatsen. Het aantal foto’s dat adverteerders maximaal kunnen plaatsen is eenvoudig in te stellen in het script. Foto’s worden automatisch naar het door u aangegeven bestandsformaat geconverteerd op de site. Per categorie op de advertentiesite kunnen de gegevens voor de search engines worden ingesteld.

Men kan via uw website eenvoudig reageren op advertenties via een reactieformulier die bij elke advertentie wordt weergegegeven. Ook kan er een website link of telefoonnummer bij een advertentie worden getoond als u het zodanig instelt. Met het script kunt u voor deze mogelijkheden een bedrag vragen. Daarbij kan met diverse payment providers een koppeling worden gelegd.