Beheer van uw linkpagina

Ook voor u is het mogelijk om uw eigen startpagina website te runnen. Het zal tijd kosten om zelf een script hiervoor te schrijven. U kunt sneller aan de slag als u gebruikmaakt van een kant-en-klaar startpagina script. Een startpagina script is te beschouwen als een CMS pakket dat puur bedoeld is voor startpagina websites.

Eerst wordt het script op uw webhosting pakket geplaatst en wordt de installatie uitgevoerd. Wanneer er geen problemen bij de installatie zijn opgetreden, dan kunt u beginnen met het vullen van de website. Het is voor bezoekers mogelijk om een account aan te maken. Hiermee kunnen ze een eigen startpagina aanmaken en interessante links toevoegen. Het script stelt u in staat een extra inkomen op te bouwen met de verkoop van links op de startpagina website. Heeft u een website waar men graag een link op zou hebben, dan zult u regelmatig inkomsten hebben hiermee.

Dit wordt vaak geregeld zonder uw tussenkomst. De status van de betaling kan het script zelf opvragen. Het script zal de link direct aan de website toevoegen wanneer de betaling zonder problemen verlopen is. Welk bedrag er voor de plaatsing van een link moet worden gerekend stelt u eenvoudig in. Voor een homepage link kunt u meer geld vragen dan voor een link vanaf een reguliere dochterpagina. Dit omdat een homepage link als waardevoller wordt gezien. Voor meer informatie verwijzen we u graag naar het artikel Startpagina beheer. Om het startpagina script te kunnen gebruiken zijn ook webruimte en een leuke domeinnaam noodzakelijk. Is dit geregeld, dan kunt u aan de slag met uw eigen startpagina website.

Een installatie script zorgt ervoor dat de juiste database tabellen in de database worden aangemaakt. De database tabellen hoeft u dus niet handmatig aan te maken. Hiermee wordt het voor u gemakkelijker om het script te installeren en gebruiksklaar te maken. Er is op uw website een formulier beschikbaar waarmee bezoekers zich kunnen aanmelden. Na aanmelding kunnen ze zelf een startpagina in elkaar zetten.