Beheer van een linkpagina

Een startpaginascript is een CMS script, maar dan bedoeld voor het bouwen van een nieuwe startpagina site. Of een bestaande startpagina website wordt overgezet naar een nieuw PHP script. De website is ingedeeld in startpagina’s die individueel een eigen thema hebben. Lees Eigen startpagina maken door wanneer u graag uw eigen startpagina website wilt beginnen.

Door het registratieformulier in te vullen maakt u een account aan op een startpagina website. Met dit eigen account kan men inloggen. Zodra men is ingelogd kan men een nieuwe startpagina aanmaken.

Een startpaginascript wordt in de regel in de programmeertaal PHP gemaakt. Houd er rekening mee dat er een database nodig is voor het opslaan van de gegevens. Weet u niet welke hosting u voor het script moet afnemen, vraag dan aan de aanbieder van het script wat de minimale vereisten zijn. U kunt via de link in de eerste alinea van dit artikel een goed script vinden. Een mooie eigenschap van het script is dat u geld kunt verdienen met het verkopen van links op uw startpagina website. Het is vanzelfsprekend dat u een interessante website in elkaar moet zetten om bezoekers aan te trekken.

Het is belangrijk dat u zich op de bezoeker focust met uw eigen startpagina. Pas wanneer de startpagina website voor de bezoekers goed is, zal de zoekmachine de startpagina ook als goede startpagina website herkennen.

De structuur en de opmaak zoals wij die van de startpagina’s kennen zul je niet snel in andere landen vinden. Meestal mag u een subdomein voor uw nieuwe startpagina kiezen. Daarbij is een voorwaarde dat het subdomein niet al bezet is.