Beheer gemakkelijk een eigen portaalwebsite

Een passief inkomen kan op diverse wijzen worden opgezet. Een online inkomen kan met een eigen website worden gerealiseerd. Genoeg bezoekers op uw website hebben is daarbij erg belangrijk. Het helpt om daarbij op de eerste pagina van Google vermeld te worden. U kunt daarbij links naar uw zakelijke website gebruiken. Daarbij kan een eigen startpagina helpen om dergelijke backlinks te bouwen.

Via de pagina eigen startpagina samenstellen is er meer informatie te vinden over linkbuilding. Het artikel op die pagina bevat een link waarmee u een script kunt kopen waarmee een eigen startpagina website te realiseren is. Via een daarvoor bedoeld registratieformulier kan een eigenaar van een nieuwe startpagina zich heel makkelijk aanmelden.

Voor iedere startpagina kan de kleurstelling worden gewijzigd. Voor elke categorie kan een aparte kleurstelling ingesteld worden. U kunt de aandacht van bezoekers zo naar een bepaalde categorie trekken. Statistieken zijn onderaan iedere dochterpagina te zien. U kunt elke startpagina totaal wijden aan een specifiek thema. In het script kunt u diverse betaalgateways instellen. Zo is er van de betaalgateway Mollie gebruik te maken.

Het is tevens een mogelijkheid om aan affiliate marketing te doen, met behulp van affiliate links. U genereert bij affiliate marketing inkomsten per sale. Dit is ook bij een affiliate webshop het geval. Wanneer u zich met linkbuilding bezighoudt, dan passen startpagina’s zeker binnen uw strategie.

U wisselt reguliere links dan af met affiliate links. U zult met het PHP script ook in het beheerpaneel de voorpagina als een dochterpagina kunnen bewerken. Er zijn al een aantal klanten die met veel plezier gebruik maken van het script. In feite is zo een website een catalogus waarbinnen de meest uiteenlopende sites worden vermeld.

Op de startpagina website is een overzicht aanwezig van alle startpagina’s. U kunt via dit overzicht snel naar een specifieke dochterpagina surfen. De backlinks op een startpagina hebben een specifiek onderwerp. De vermelde websites zullen hoger in de zoekresultaten eindigen. Deze hogere positie in de zoekmachines trekken klanten aan en dus kunt u met de vermelde websites meer omzet draaien.