Beheer eenvoudig een nieuwe portaalsite

Er zijn verschillende manieren om uw website hoger in de zoekresultaten van Google te krijgen. Meestal gaat het daarbij om het verkrijgen van meer links naar uw website. Een backlink kan als een aanbeveling beschouwd worden. De waardering door zoekmachines is sterk afhankelijk van de kwaliteit van de backlinks.

Wilt u met uw website producten van andere partijen aanbieden, dan is dat heel eenvoudig te regelen. Alles wat daarvoor nodig is, is het inladen van een XML feed met producten. In deze feed komen producten van een andere partij voor.

U krijgt met het script een beheerpaneel waarmee de website eenvoudig aan te passen is. Zo kunt u de kleurstelling van de website eenvoudig aanpassen via het beheerpaneel. U kunt met de beheeromgeving ook banners toevoegen aan uw site. Op eigen startpagina samenstellen staat veel informatie over het realiseren van een startpagina website met behulp van een daarvoor bedoeld PHP script.

U kunt precies zien hoe vaak er op iedere backlink is geklikt. Zo kunt u precies zien welke websites vaak worden bekeken en welke niet. U kunt backlinks op strategisch goede posities plaatsen.

De installatie kan heel gemakkelijk worden doorlopen. Tijdens de installatie heeft u zelf de mogelijkheid om een username en een password in te vullen welke u later weer kunt gebruiken om de site te beheren. Maakt u gebruik van startpagina websites, dan kunt u daarmee een betere positionering realiseren. Een dergelijke website is opgesplitst in verschillende startpagina’s. Een individuele startpagina omhelst vaak een bepaald onderwerp en is daarbij vaak opgedeeld in verschillende rubrieken. Mocht u het script nog niet willen aanschaffen, dan zijn er voldoende startpagina sites waar u zelf een idee kunt krijgen van de look en feel.