Affiliate marketing via een eigen affiliate shop

Wilt u geld verdienen online dan kunt u met behulp van een webscript uw eigen affiliate webwinkel opzetten. Wat u naast een affiliate script nodig hebt, zijn webhosting en een domeinnaam. Wilt u hier meer over weten? Lees dan snel verder.

Heeft u geen ervaring met affiliate marketing, dan zult u toch vrij gemakkelijk ermee aan de slag kunnen gaan. Rondom affiliate marketing is vrij veel informatie online beschikbaar. Affiliate links kunnen worden gebruikt om te verwijzen naar de producten en om een eventuele sale aan uw publisher ID te koppelen. U kunt voor affiliate marketing eenvoudig een affiliate webwinkel beginnen.

U kunt op de pagina affiliate webshop beginnen meer over affiliate marketing lezen. Schaft u er een PHP script voor aan, dan zal deze zijn voorzien van een beheerpaneel. Het is vrij gemakkelijk om de instellingen van uw webshop te wijzigen via het beheerpaneel. U kunt zogeheten productfeeds inlezen waarmee u in 1x veel producten tegelijk binnen uw webwinkel kunt inladen.

De webwinkel kan heel makkelijk worden ingericht met het meegeleverde beheerpaneel. U kunt informatieve pagina’s aan de webwinkel toevoegen. Tevens past u de kleuren heel makkelijk via de beheerschermen aan. En dit allemaal met een betaalbaar PHP script dat ook nog eenvoudig te installeren is. Klik op de link in dit artikel als u meer over het beginnen van uw eigen affiliate shop zou willen weten.