Affiliate inkomsten met uw eigen affiliate marketing internetwinkel

Zou u het internet graag willen inzetten om inkomsten voor u te genereren? U zou eens kunnen kijken naar de mogelijkheden die u heeft met affiliate marketing. U verdient dan geld voor de producten van anderen te promoten. Iedere keer dat er een verkoop plaatsvindt, ontvangt u een commissie. Ook voor beginners is het gemakkelijk om met affiliate marketing aan de slag te gaan. Er is veel informatie voorhanden rondom affiliate marketing. Affiliate links kunnen worden gebruikt om te verwijzen naar de producten en om een eventuele sale aan uw publisher ID te koppelen. U kunt voor affiliate marketing eenvoudig een affiliate webwinkel beginnen.

Op affiliate marketing webshop kunt u meer lezen over het toepassen van affiliate marketing binnen uw eigen shop. Er zal een uitgebreide beheeromgeving bij een affiliate marketing PHP script worden meegeleverd. Met dat paneel kunt u alle instellingen van uw affiliate marketing webwinkel wijzigen. Met behulp van zogeheten productfeeds kunt u met 1 actie veel producten in 1x toevoegen binnen uw webwinkel.

Tevens is er op de affiliate site ruimte om banners te plaatsen. Het beheersysteem wordt geleverd met een scherm waarmee eenvoudig banners kunnen worden geplaatst. U kunt ervoor kiezen om de URL in te voeren en het plaatje up te loaden. Ook is het mogelijk om aangepaste code in te voeren via het beheerpaneel. Er zijn verschillende informatieve pagina’s aan de site toe te voegen zoals een pagina met de voorwaarden of een pagina over de werking van uw webwinkel.